Cégünkről

Cégtörténet
Cégünk 1991-ben családi vállalkozásként alakult, kezdetben mellékfoglalkozásban, a családi otthonban végzett tervezői tevékenységgel. A döntő fordulat 1996-ban következett be: ekkortól a cégvezető főfoglalkozásban, egy, később több alkalmazott közreműködésével végzi az elektromos tervezést. Abban az évben önálló, a cég tulajdonában álló irodát nyitottunk. Az éves bevétel ekkortól fogva dinamikusan nőtt. A cég jelenleg négy embert foglalkoztat folyamatosan, emellett időnként alvállakozók bevonására is sor kerül, a munka mennyiségének függvényében.

Személyi háttér
A cégvezető irányító tervező mellett további két villamosmérnök foglalkozik a villamos tervezési munkákkal. Egyikük, végzettsége és érdeklődési köre révén az informatikus rendszergazdai tevékenység is házon belül megoldott. Kolléganőnk a titkársági teendőket végzi.

Műszaki felszereltség
Infrastruktúra:
Minden mérnöknek és tervezőnek számítógép áll rendelkezésére, korlátlan széles sávú internet felhasználással. A számítógépek hálózatban üzemelnek, segítve ezzel a munkatársak közös munkáját.
Informatika:
– két telephelyen 8  munkaállomás,
– laptop számítógépek
– Windows operációs rendszer, Office programcsomagok
– AutoCAD tervező programok

Egyéb segédeszközök:
– Üzemi célú használatra több gépjármű
– Hálózatba kötött nyomtatók és másológép
– Rajzok nyomtatására plotter
– Nagyfelbontású, digitális fényképezőgépek
– Videó kamera